Awakening - Praktijk voor moderne psychotherapie en coaching

Voor volwassenen en kinderen

Natuurgeneeskundig therapeut

Alleen op basis van vertrouwen kunnen we iets bereiken awakening_therapie
Sylvia de Court Onderwater

Bekijk mijn LinkedIn profiel:

Milan Petrovic

Over mij

Ik ben Sylvia de Court Onderwater (1960). Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, waarvan ruim 10 jaar als manager, heb ik een omslag in mijn leven gemaakt en besloten therapeute te worden. Dit was een keuze vanuit het hart. Op deze wijze met mensen werken is iets wat mij elke dag weer motiveert.

Naast de vierjarige psychotherapeutische HBO opleiding voor polyenergetischetherapie heb ik een jaaropleiding tot coach afgerond, respectievelijk in 2004 en 2002. Beide vullen elkaar goed aan. Daarnaast volg ik elk jaar aanvullende cursussen en workshops ter verbreding en verdieping. Tevens draagt mijn brede spirituele interesse ook bij aan mijn werk als therapeut. Het helpt mij om het leven in een helder referentiekader te plaatsen.

Ik hou van openheid en duidelijkheid en kan u dan ook goed uitleggen hoe de dingen waar u tegenaan loopt, in elkaar zitten. Bovendien ben ik goed in het analyseren van uw problematiek. Begrip, vertrouwen en veiligheid zijn voor mij sleutelwoorden in de therapie.

Er zijn in mijn ogen geen domme vragen en ook geen zaken waar ik van opkijk. Ieder mens heeft blokkades of beperkingen, en als u daar last van heeft wil ik u graag helpen een oplossing of verbetering te vinden.

Contact

Awakening
Sylvia de Court Onderwater
Grote Melmweg 1
3764 AZ Soest
06-22147496
s.court@awakening-therapie.nl

KvK nr: 32151164 0000

Awakening Logo
'Contact' - Janosh

Dit kunstwerk is gemaakt door Janosh. Het is ontstaan vanuit een graancirkel afbeelding. De vormen van de afbeelding zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar werken ook door in ons onderbewuste. Bij dit figuur hoort de titel ‘Contact’.
Zowel op basis van de afbeelding als van de tekst heb ik voor dit logo gekozen. Ik hoop dat het u net zo aanspreekt als mij doet.

Contact
Je bent op zoek naar jouw waarheid, maar kunt er net niet bij. Net alsof je niet diep genoeg graaft om de schatten in jou te kunnen ontdekken. Wanneer je probeert te voelen waar jouw passie ligt, raak je verstrikt in een web van denkpatronen die je afleiden. Zo lukt het niet om het diepere contact met jezelf te maken. Raak niet ontmoedigd als het niet meteen lukt. Je ware kern bereik je niet via hard werken, maar door je kaders los te laten. Voel waar jij gelukkig van wordt en laat dat gevoel als een warme gloed over je heen komen, zonder direct een koppeling met jouw huidige situatie te maken. De frequentie van Contact laat je voelen dat alle deuren naar je innerlijke Bron opengaan als jij je overgeeft als water in een stroom.